Montaža konstrukcij in fasade – KAČAR MONT

Montaža konstrukcij in fasade


Kot že samo ime podjetja pove, smo montažno podjetje. Sestavljamo in montiramo različne velikosti in oblike jeklenih konstrukcij. Podjetje lahko ponudi vsako storitev posebej, kot tudi kompletno izvedbo projekta.

VARJENJE


Varjenje sodi med ključne procese spajanja na področju jeklenih konstrukcij. Kačar-mont ima na tem področju dolgoletno tradicijo in radi verjamemo, da je prav ta dejavnost paradni konj našega podjetja. Naši varilci posedujejo ogromno praktičnega znanja ter izkušenj, s katerimi so odlično končali številne projekte.

Na vsak projekt, ki ga pridobimo se odlično pred-pripravimo. Varilce za vsak projekt testiramo, s čimer preizkusimo njihovo pripravljenost. V kolikor komu primanjkuje znanja, ga dodatno usposobimo za napoteno delo.

SESTAVA IN MONTAŽA KONSTRUKCIJ


Podjetjem nudimo sestavo in varjenje konstrukcijskih elementov kakor tudi montažo le teh na terenu.

Usposobljeni smo za montažo različnih velikosti in težine jeklenih konstrukcij. Montaže opravljamo po vsej Evropi.

MONTAŽA FASADE IN STREHE


Zraven montaže jeklenih konstrukcij nudimo tudi montažo različnih aluminijastih fasad, streh iz različnih materialov ter montažo različnih industrijskih in javnih objektov

Pri projektih montaže fasad ponujamo naslednje storitve:


Izolirana in neizolirana fasada,


Fasada izdelana iz trapezoidne pločevine in termoelementov,


Fasada iz kaset,


Alu-prezračevane fasade (alucobond),


Eternit fasade,


Kalcip fasade.


V podjetju se prilagajamo in sledimo vsem novim trendom, ki se pojavljajo v sektorju fasade. Vsak projekt je na svoj način poseben in drugačen, zato nove trende predstavimo našim monterjem in jih tudi primerno poučimo in usposobimo, da jih lahko samozavestno pošiljamo na vsak novi projekt.