Montaža ogrevanja, vode, hlajenja in prezračevanja – KAČAR MONT

Montaža ogrevanja, vode, hlajenja in prezračevanja


Montaža ogrevanja , vode, hlajenja in prezračevanja v industrijskih obratih in gospodarskih stavbah. Naše storitve na področju HKLS tehnike so

• Podjetje izvaja montažo inštalacij po projektu. • Pri projektih montaže objektov - hal, pri podjetju nudimo našim naročnikom tudi pomoč pri montaži gretja, vode in prezračevanja, sprejmemo pa naročila montaž tako za večje, kot tudi za manjše objekte.

VODOVOD


Vodovodne instalacije v objektih


Zunanja vodovodna omrežja


Meteorne in fekalne kanalizacije


Hidroforne postaje


Črpališča


OGREVANJE


Radiatorsko ogrevanje


Konvektorsko ogrevanje


Talno ogrevanje


Ogrevani in hlajeni stropovi


Toplotne črpalke


Kotli na plin in pelete


Solarni sistemi


Daljinsko ogrevanje cevni razvodi in naprave

HLAJENJE, KLIMATIZACIJA IN PREZRAČEVAJE


Predizolirani kanalski razvodi


Pločevinasti kanalski razvodi


Klimatsko prezračevanje


Split in multi klimatske naprave


Konvektorsko hlajenje


HLadilne postaje Regulacijska tehnika (CNS)


Glede na to, da imamo ustrezno znanje, strokovno podkovan kader in dolgoletne izkušnje, z veseljem prevzamemo tudi zahtevnejše projekte na ključ. V prvi fazi se pogovorimo o vaših potrebah in zahtevah, opredelimo cilje ter pripravimo delovni načrt, popis materialov in ponudbo.

Z veseljem vam bomo svetovali glede izbire materialov in vam iz prve roke obrazložili morebitne prednosti in slabosti, poleg tega pa vam bomo tudi zagotovili inovativne rešitve.


Naši monterji so visoko usposobljen kader, ki je nenehno na lovu za novim znanjem in so v koraku z novimi trendi na trgu dela. Prav tako odlikuje poznavanje najnovejših tehnik montaže in materialov, kot tudi apliciranje starejših tehnik, ki se pridoma pokažejo kot kakovostne še dandanes.